Labo van Dommelen

Lagere school voorstellingen

Labo van Dommelen

een interactief muziektheater waarin kinderen uitgenodigd worden expressie te geven aan hun bestaan!

Met invloeden uit onder meer musical, tango & body percussion

Professor Van Dommelen is als enige wetenschapper in de bestaansleer op zoek naar harde bewijzen bij ‘Het Bestaan’. Samen met zijn medewerkster prof. Thérèse Lunette vraagt hij zich af hoe je zeker kan weten dat iets of iemand bestaat.

Daarnaast is er ook nog de guitige poetsvrouw Anna-Belle. Onder het motto ‘Horen, zien en vooral niet zwijgen’ houdt ze de universiteit netjes. Zij heeft zo haar eigen mening over de bestaansleer van Prof. Van Dommelen…

Op een dag ontspint zich een pittige discussie. Wanneer de dames hierbij aan het dansen gaan en ook nog de aanwezige studenten meesleuren in het amusante debat, besluit Van Dommelen zijn accordeon vanonder het stof te halen.

'Labo van Dommelen' op uw
Schoolfeest?

Met schoolbal brengt de Balcompagnie jouw hele school aan het dansen en zingen op live muziek
Maak van jouw schoolfeest een echt dansfeest met de schoolbalformule.

FOTOGALLERIJ

proef je even mee van de sfeer?

Als je samen met je kleuters even helemaal weg wilt naar een eiland vol muziek en dans dan is Pateekes en Puree hiervoor de ideale aanleiding! Zowel de allerjongste als de oudste kleuters dansen, bewegen en zingen mee in een geestig vrolijke voorstelling waar op het einde de ouders als publiek worden voorgesteld. Ook de vlotte samenwerking met de sympathieke muzikant en zangeressen zorgen ervoor dat dit een topfeest wordt voor de hele kleuterschool!
Yamina Ziani - kleuteronderwijzers Vrije Basisschool, Gits