Schoolbal

Video afspelen over Yves Bondu stelt voor Schoolfeest wordt schoolbal - welkom

SCHOOLFEEST WORDT SCHOOLBAL

Met Schoolbal brengt de Balcompagnie jouw hele school aan het dansen en zingen op live muziek. Maak van jouw schoolfeest een echt dansfeest met de Schoolbalformule.

De Balcompagnie tovert uw schoolfeest om tot een dansfeest voor kleuters en lagere school, leerkrachten en zelfs alle ouders.

Bij aanvang van dit project komt de Balcompagnie langs met muziektheater waarin de kinderen kennis maken met het thema en het verhaal.

Hierin leren ze ook de dansen voor het schoolfeest. Deze zijn per leerjaar gedifferentieerd.

Na een periode van ongeveer een maand komt de Balcompagnie naar uw schoolfeest met de nodige geluidsinstallatie en technische omkadering.

De acteurs, danseressen en muzikanten van de Balcompagnie brengen het verhaal opnieuw tot leven. De dansende kinderen spelen de hoofdrol op dit feest en brengen als klap op de vuurpijl ook alle ouders aan het dansen!

Dit alles is mogelijk rond verschillende thema’s, zowel voor kleuters als voor de lagere school.

Bij interesse komen wij graag langs om met uw team het stappenplan voor dit Schoolbal te overlopen in een intakegesprek.

Als je samen met je kleuters even helemaal weg wilt naar een eiland vol muziek en dans dan is Pateekes en Puree hiervoor de ideale aanleiding! Zowel de allerjongste als de oudste kleuters dansen, bewegen en zingen mee in een geestig vrolijke voorstelling waar op het einde de ouders als publiek worden voorgesteld. Ook de vlotte samenwerking met de sympathieke muzikant en zangeressen zorgen ervoor dat dit een topfeest wordt voor de hele kleuterschool!
Yamina Ziani - kleuteronderwijzers Vrije Basisschool, Gits

FOTOGALLERIJ

proef je even mee van de sfeer?

01

Contact

Vragen?  Boekingen?  Laat iets van jou horen…

Roosbroekstraat 1, 9860 Scheldewindeke

02

Offerte op maat